Koncis starp kapakmeņiem Brasā
0
Šitais man ir licies viens no vislabākajiem končiem ever!!! Atceroties to laiku, jāpiezīmē, ka tad ilgu laiku nebij bijis neviens koncis un tur nu bij tā iespēja satikt visus sen neredzētos cilvēkus, paklausīties interesantu mūziku un fantastiski izklaidēties!!! ar tupajiem Kabatas končiem nemaz nevar salīdzināt!!!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
O jaa, koncis bija super... no muuzikas maz atcereos, atceros izkraasotos Urskumug, Flying, nu protams Preternatural ar territory, Skyforger no backstage. Cik liela apnjemshanaas bija iet paklausiities muuziku, un kaa tas beidzaas sarunaam ar tik lielu cilveeku daudzumu, gan paziistamiem, gan ne ljoti. Kas un cik bija izdzerts... nu bet tas jau nav diskusijas veerts.
0
A man atmiņā tikai duņi un netiras kājas:)))Man bij ļoti miglaina galva toreiz,maz ko atceros;))
0
jaa man arii tas ir visjaukaakais pasaaciens kuraa es esu bijis.tieshaam bij juuutama kaukaada neizsakaami lieliska atmosfeera.vareeja naakt ar savu alkoholu.ehh....vareetu ko taadu atkaartot
0
....gegege lai pasaakums tiktu veerteets kaa ahuuni izdevies...buutiska paziime "saus alco" ;)
0
kad tas koncerts bija? :D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Viskas