Fests Čehijā (trīsdiennieks
0
Ir ierosinājums braukt uz šo: www.mastersofrock.cz
Mūsu kompānija (4 cilvji) biļetes festam ir jau iegādājušies! Moka tauta savācas un uztaisam nelielu Latvijas campu, tb, bariņā jautrāk :) Tikšana tur gan ir risināms jautājums - mums busiņš ir jau pilns...
Mūsu kompānija (4 cilvji) biļetes festam ir jau iegādājušies! Moka tauta savācas un uztaisam nelielu Latvijas campu, tb, bariņā jautrāk :) Tikšana tur gan ir risināms jautājums - mums busiņš ir jau pilns...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
ņea, diezgan bōring bandliste, un, bļ, atkal tie kropļi-krāni. visur pamanās ielīst
0
gluži manas domas...
un ko var saklausīt tajos kropļkrānos, arī nesaprotu. Man patīk Finntroll, un vēl kas tur bija kautkādi, bet šitie Korpļaļa ir pilnīgs sviests.
un ko var saklausīt tajos kropļkrānos, arī nesaprotu. Man patīk Finntroll, un vēl kas tur bija kautkādi, bet šitie Korpļaļa ir pilnīgs sviests.
0
Jaksi Taksi - vo tam nu gan jābūt konkrētam spērienam. Vai tik šie nebūs izmantojuši Fauna pakalpojumus konkurētspējīga grupas nosaukuma izgudrošanā...
0
Jēēj, ja jau divi lielie veči ir pateikuši, ka Korpiklaani ir sūds, tad jau laikam prāta darbs nebūs, tas ka es tagad teikšu: man gan viņi baisi patīk. I`m so untrue.
0
Sauciet mani par "Uberposer" turpmak, jo man ari patik Korpiklaani.
0
Korpiklaani reaali jautraa folk grupa. Man patiik.
Helloween gribeetos redzeet, bet naudas nav.
Helloween gribeetos redzeet, bet naudas nav.
0
vaimandieniņ - nu tak klausaties veseli :D
p.s.
es redzu tikai vienu LIELO veci :D
p.s.
es redzu tikai vienu LIELO veci :D
0
njaaa helloween rocks
0
Fū, BigUgga tomēr atļāva klausīties Korpiklaanus! Paldies. :)))
0
"es redzu tikai vienu LIELO veci :D"
Tu nu gan pesimistisks! Piekāp uz zālīti, un tad jau ņemsim bariņā. :) Apskat speciāli bilžuku iemetu profilā. Tur joki mazi. Nekādas atlaides!
Tu nu gan pesimistisks! Piekāp uz zālīti, un tad jau ņemsim bariņā. :) Apskat speciāli bilžuku iemetu profilā. Tur joki mazi. Nekādas atlaides!
0
EU, EU EU!!!!!šitos es gan gribu dzirdēt un redzēt.
Kreator,Whitesnake,Gamma Ray ,Helloween,Rage (Ger,Blr,USA),Korpiklaani ,Apocalyptica,Within Temptation.
Kreator,Whitesnake,Gamma Ray ,Helloween,Rage (Ger,Blr,USA),Korpiklaani ,Apocalyptica,Within Temptation.
0
vau! cik ilgi jāiet (un atpakaļ) uz to zĀli, lai dabūtu tāāādu pagarinājumu? >:]
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!