vecā dziesma 2....
0
Zābaki , kedas , zandales ... tirgū 3 lati ... nēsājas mēnesi...kur vēl var zābakus dabūt.. un metālistus uzskata par idiotiem ? Jāsāk domāt .
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Veikalos.
0
Jā visu var dabūt veikalos... tik staigā pa veikaliem un tirgiem un citiem dzīvokļiem gan ko atradīsi...
0
ej strādāt policijā/dienē armijā.
0
bet sunīts feins
0
ā- tātad pēc topika iesācēja domām alkohols ir normāla tēma, bet valkājamas lietas- tabu...
jautri.
jautri.
0
nē, heresy, kaut kas nav normāli tavā galā (tomēr)
bet izskatās, ka tu spēj lasīt domas, tad es varu vispār neizteikties, lūdzu.... (domā)
bet izskatās, ka tu spēj lasīt domas, tad es varu vispār neizteikties, lūdzu.... (domā)
0
heresy, aizvakar, plkst. 12:44 [Profils] [Link]
ā- tātad pēc topika iesācēja domām alkohols ir normāla tēma, bet valkājamas lietas- tabu...
jautri.
Alkahols ir labi un zābaki ir ok . Tikai nah.. jāpiegāna forumi ar "es nabags nevaru sūda kedas sev nopirkt" . Davai sāksim piem. - Rimi litrs maksā 5Ls . A kāds nav redzējis lētāk ?
jautri.
Alkahols ir labi un zābaki ir ok . Tikai nah.. jāpiegāna forumi ar "es nabags nevaru sūda kedas sev nopirkt" . Davai sāksim piem. - Rimi litrs maksā 5Ls . A kāds nav redzējis lētāk ?
0
dzivnieks665, šodien, plkst. 16:30
Alkahols ir labi un zābaki ir ok . Tikai nah.. jāpiegāna forumi
tu shobriit esi pretrunaa pats ar sevi.. tak nafig pieganiit forumu?
Alkahols ir labi un zābaki ir ok . Tikai nah.. jāpiegāna forumi
tu shobriit esi pretrunaa pats ar sevi.. tak nafig pieganiit forumu?
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!