Nazareth
0
Kāds šos veterānus brauks skatīties nākam 5dien Ogrē?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
nu varbūt arī ka brauks ;)
0
www.bilesuserviss.lv/
šite ir info ;)
šite ir info ;)
0
tas jau zināms,es ta braukšu,gribējās zināt,vai vēl kāds arī.
0
Es nē, laigan pieci soļi man līdz turienei... pirmāmkārtām jau tapēc, ka nav koriši kas vēl ietu... otrāmkārtām, bļin tur tāda urlu tauta nolasās.. ka es jums saku tur visa Ogre iet viņiem pohuj kas tur skan, visi norijas kā cūkas... pilns krievu...
vispār ja arī atrastu vēl kas ietu es tur neietu, kaut biļeti man uzdāvinātu... :P
Vispār Ogre baigā ģerevņa... man savi lauki labāk patīk!!!
bla bla bla...
vispār ja arī atrastu vēl kas ietu es tur neietu, kaut biļeti man uzdāvinātu... :P
Vispār Ogre baigā ģerevņa... man savi lauki labāk patīk!!!
bla bla bla...
0
jau kadas 2 nedeljas biljete ir ;p
0
ja par ogri chista teikt nav ko. Buutu riigaa koncerteejushi. a tagad visa smirdiiga ogres publika savilksies, bermuds turpat arii... tur visi pasaakumi beidzas vienaadi pretiigi. nabaga Smokie..
0
ko ta nu vairs,biļete jau nopirkta.
0
NAZARETH bij' super!!! pladies arii večiem OPUS PRO!
0
Pastastiet ka bija, lai zinu cik nožēlojams esmu kad neizeju uz tādiem grandiem kas bezmazvai man pagalmā notiek
0
Super bija.Kad tiks ieliktas bildes,tad paziņošu.A vot Opus Pro var iet uz poda,tā grupa ir mirusi.
0
njaa pat mani, die hard Opus Pro fanu vinji saruugtinaaja... skanja pakaljaa, tizlaa aicha pa priekshu grozaas, (varbuut pat labi ka vokaalu tikpatkaa dzirdeet nevareeja), no vecajaam nospeeleeja labi ja 1-2 dziesmas un vispar speeleeja knapi pusstundu (varbuut tas arii labi ;]) vieniigais priecinsh, tradicionaalais duums uz uudens seta beigaas, tas tiktieshaam bija labs... nja... nu kas atliek jaaklausaas ieraksti ;[
bet nazareth - OHO vo tas bij kkas, vareeja redzeet ka vechi ar prieku speelee, tiktieshaam, solists ik pa briidim veel joku kaadu paraadija, parunaajas ar publiku, speeleeja vareni, 2 stundas speleeja, un kas par gjitaras solo partijaaam, vouuh :D
now you`re messin with a son of dooog, your messin with a son of a bitch
kstate peectam apsoliitaa "disene" ar bij super, veci rokjaini gabali, sameeraa leets alinjsh, nu baigi kuul, ogres estraade ROCKS :D vieniigi maitas jau puschetros aizdzina, naacaas uz perona guleet 2 h liidz vilcienam ;] labi ka vieteejais hotentots-setnieks paradija bendziintanku - sarijaamies khruasaanus; iekshas jau mezglaa bij sasejushaas ;]
bet nazareth - OHO vo tas bij kkas, vareeja redzeet ka vechi ar prieku speelee, tiktieshaam, solists ik pa briidim veel joku kaadu paraadija, parunaajas ar publiku, speeleeja vareni, 2 stundas speleeja, un kas par gjitaras solo partijaaam, vouuh :D
now you`re messin with a son of dooog, your messin with a son of a bitch
kstate peectam apsoliitaa "disene" ar bij super, veci rokjaini gabali, sameeraa leets alinjsh, nu baigi kuul, ogres estraade ROCKS :D vieniigi maitas jau puschetros aizdzina, naacaas uz perona guleet 2 h liidz vilcienam ;] labi ka vieteejais hotentots-setnieks paradija bendziintanku - sarijaamies khruasaanus; iekshas jau mezglaa bij sasejushaas ;]
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!