neliela gp5 probleema
0
paklau, an te taada forsha probleeminja, varbuut kaads var paliidzeet

man peekshnji guitar pro 5 noshu (ciparinju) vietaa saakushi raadiities tukshi laukuminji... un es nekaadi nevaru dabuut atpakalj normaalo situaaciju. kaadas slepenaas pirkstu kombinacijas?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
pārinstalē
(a ja godīgi tad man nav ne jausmas par ko iet runa)
0
jā, jāpārinstalē
man arī tas sūds ik pa laikam nopišas šādā un citos veidos
0
nu uzinstalē vel GP 4.0.7 atsevišķi tad ies vismaz man tā bij

karoč man bij 4gp tad uzinstalēju 5 un vi bij ok

kad pārformatēju kompi tad uzreiz 5 liku un nu šitā pati problma bija
0
vajag vienkārši pārinstalēt, man tas pats bija uz portatīvā
0
A ko visi dara uz tā guitar pro??? Nevaru iebraukt...
0
nu tak, kļūst par ģitāras pro. Šajā gadījumā iet runa jau par 5. paaudzi...
0
tas piektais nav kuts
0
A ko jūs tai progā darat???? Vinkārši klausieties vai arī paši ko līmējat kopā???
0
nesaprotu tevi Zipij. progaa tu atver tablatuuru, kur parasti ir ne tikai gjitaara, bet arii visi paareejie intrumenti, un taapat peec ciparinjiem vari maaciities dziesmas speeleet. notinjas vari arii klasusiities, taa kaa iet daudz atraak uz priekshu nekaa vienkaarshi no tabulas shtukojot pareizo ritmu , tempu ei setra... vari arii apskatiities dazjaadas skalinjas, akordinjus, maaciities speeleet peec notiim, liimeet kopaa pats savus gabalus, noskanjot gjitaareenu, panjemt metronomu, nu vienkaarshi viss ko vajag vienaa programmaa. vareeja pat buut arii recordinga iespeejas un skanjas appstraade, tad vispaar gjitaariitei ar vienu programmu pietiktu, a taa jaarakaajas tur pa visaadiem Cakewalkiem, Sounforgiem utt.

baigi miilja programiite. dazreiz pat vienkaarshi iesleedzu un izsleedzu taapat, priekas peec. domaata tieshi taadiem slinkjiem kaa runchuks >:)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Viskas