guitar effects
0
Kā ir ar gičas efektiem uz kompja? Kāds lieto kādu jēdzīgu softu, jebšu tie softi ir huiņa?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Dzirdēts, ka daudzi lieto Guitar FX un Guitar FX Box, bet parasti arī pie reizes noliek to visu kā baigo huiņu :D
Nu it kā nekas dižs nav, bet izmantojams, ja nav kombja mājās...
Nu it kā nekas dižs nav, bet izmantojams, ja nav kombja mājās...
0
tie softi ir huiņa :)
bet vislabākais variants no visiem ir guitar rig 2, tad vajag novilkt arī Asio4all sound driver, lai skaņa nekavējas, citādi jautri sanāk-tu kko nospēlē un pagaidi, kamēr beidz skanēt :D
bet vislabākais variants no visiem ir guitar rig 2, tad vajag novilkt arī Asio4all sound driver, lai skaņa nekavējas, citādi jautri sanāk-tu kko nospēlē un pagaidi, kamēr beidz skanēt :D
0
guitar fx ir pirmā kaluma draņķis vispār, no 3 mb neko vairāk arī jau nedabūs :) guitar rig ir tā priekšrocība, ka var pats salikt tur piedavatos pričendāļus un visādas opcijas tur ir, nu, vislabākais variants, ja nav kombja, protams ;)
0
O, paldies veči :D
būs jāpamēģina kaut ko pačakarēt, jo man kombja nav- toties ir RRR pastūzis un viens pedālis...
būs jāpamēģina kaut ko pačakarēt, jo man kombja nav- toties ir RRR pastūzis un viens pedālis...
0
heh ...man jau spridzina uz 4etrus gadus veca SONY tumbaam,,....liidz pat 7 staavam var dzirdeet kaa bass ruuc....
0
Tas vēl tā ;) es zinu ka Saulkrastos dzīvo viens trakais kuram ir astoņas S-90...
0
Tiem kam zajebala, ka giča vislaik fonē iesaku nopirkt šito www.neutrik.com/content/products/de... pipsi, baigi labai ;) Tavā skaņā var nopirkt.
0
tas figņaks ir efektīvs? tavā skaņā, saki? pa cik šis nāk?
0
māksā 4.80 Ls ,ir gan efektīvas.
0
softi huinja... sakraaj 65Ls un nopeerc digitech metal master :)
0
Klau, par kaut ko šitādu esat dzirdējuši? www.ebow.com/ebow/brochure.htm...
0
Jā, esam gan :)
0
NU baigie malači ;)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!