Aerosmith būs Rīgā
0
Jau teju 35 gadus pastāvošā Bostonas rokenrola apvienība Aerosmith nupat ir izziņojusi savu pirmo Eiropas koncertturneju astoņu gadu laikā, un viens no tās pieturas punktiem 3. jūlijā ir arī Rīga.

Šo ziņu ir pavēstījusi pati grupa, nevis kāds no vietējiem koncerta organizatoriem, tā kā tuvāka informācija par biļešu tirdzniecību un konkrētu šova norises vietu vēl acīmredzot tikai sekos. Taču Aerosmith vokālists Stīvens Tailers, kurš gaidāmās tūres ietvaros ir apņēmies apciemot arī Tallinu, Sanktpēterburgu un Maskavu, savos izteikumos ir lakonisks: "Es allaž ar prieku braucu uz Eiropu, jo eiropieši ir fantastiski!"

Iz TvNet
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Jeah, rokenrols baba !
0
www.aerosmith.com nekas gan nav minēts. Tailers sašņaucies atkal publiski vārījies:))
0
nav apdeitojuši houmpeidžu visticamāk...
0
bljee, bet shitais gads buus pizdataakais ever. taadas blices brauc. un veel gads nav cauri.
0
Dont vanna miss a ting.
0
Huina
0
Līdz šim vēl nav Latvijā spēlējušas tādas blices, kuras man patiktu...
0
Nein-nein!!!
0
diez ciik maksas bilete?
0
nopirku stāvvietu par 25 Ls - LMT klienti var dabūt jau tagad.
0
Roknerols būtu atvēlies arī līdz šai valstiņai?...
Mājās nesanāks; cerības šos redzēt Englandē...
0
nopietni jāpadomā
0
Es takaa arii biletu dabuju. Man pat vinji pie vienas etas, vienkashi liekas, ka paaris lietas ir vienkaarshi jaaredz. Kut vai shova un ilgspeeleeshanas deelj
0
Bezmaz vai sagribējās aiziet un uz tiem onkuļiem savām acīm paskatīties.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
P3LICAN
Pieslēgties
Meklētājs
Viskas