Kārtējās nedienas ar MP
0
Vai jūs zinājāt, ka klubā "Melnā Piektdiena" ir aizliegts nodarboties ar buršanu?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Bobijs noteikti to zināja!
0
ahhh...paldies draugs ka pateici!es jau gatavojos tur iekšā visu saburt:)
0
ej tu galīgi, paldies čazam, es reāli gribēju pārvērstie par bārbiju princesi un noburt mellajā piektdienaa visus par vardeem.

bļa, buutu veel ar mentiem dariishanas sanaakushas, kazi veel psihushkaa vai ķurķī būtu ticis, paldies tev, čaz, paldies, tiešām, es tev saku kā draugam.

(bobijs mūs vēro)
0
O nē, tikai ne buršanas aizliegums!!!! /cry /slitwrist /bleed
0
žēl :(
vel jāpagiada kāds mēnesis un tad arī dzert aizliegs
0
Joks vai ne joks, bet tāds noteikums tiešām ir ;)

MP lapā rakstīts, ka jāievēro LR un Rīgas domes akti par uzvedību sabiedriskās vietās. Savukārt, šie akti (konkrēti - Rīgas sabiedriskās kārtības noteikumi) definē lūk šādus noteikumus:
3. Darbības, kuras Rīgas administratīvajā teritorijā ir ierobežotas vai aizliegtas
3.1. Publiskās vietās aizliegts:
3.1.1. tās piegružot;
3.1.2. spļaut;
3.1.3. nodarboties ar zīlēšanu vai buršanu;
3.1.4. atrasties ar atvērtu alus vai cita alkohuliskā dzēriena iepakojumu, izņemot speciāli atļautās vietās, kurās alkohuliskie dzērieni tiek pārdoti patērēšanai uz vietas;
3.1.5. uzmākties ar ubagošanu.

Ja kāds nelasa visu, tad uzmanība uz 3.1.3. punktu :)

Te - laacz.lv/f/txt/sabkart.htm... - ir visi tie noteikumi. Varbūt kāds palasa tālāk un atrod vēl kādu pērli šajos fantastiskajos noteikumos :D
0
A kāds diez sods paredzēts? Sārts?
0
ble chaZZZrock! buutu labaak ģitaaru spēlējis, nevis kaut kaadu huiņu dročijis....
0
Bet 3.1.5. punkts ari ir interesants. tagad vismaz zinasiet kas jasaka mazajam wannabe kas diic naudu alinjam.
par 3.1.3.
Jauki tagad vismaz zinashu ka uz nakosho sinistera pasakumu ieshu pargerbies par mentu un sastadishu vinjam protokolu par burshanu.
:)
0
labs labs...viesuli..tew medlja...
0
"uzmākties ar ubagošanu" shito toch tur paarkaapj
0
es to definētu kā izspiešanu ar vainu pastiprinošiem apstākļiem...
0
kas tad, tie ubagotāji ubago ar mačeti rokās vai??
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Viskas