Kā?
0
Ir taada lieta-iekš draugiem - ir 1 viens viltus profils, kas taisa visaadas huinnas, sarunaajam 1x strelku uz kuru vinns protams neatnaca un peec tam saaka blatot nahui neesmu bijis, taa kaa neesmu liels datortaarps gribu preasiit vai ir kaadas iespeejas vinnu atrast caur IP adresi?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Uzraksti vestuli semam, un sexpertiem vini Tev palidzes ;)
0
tikai viens viltus profils ? :DDDDDDDDDD
0
čatiņš, tad uzreiz strelkas un vēl visādas huiņas + dzīvot metālam.
kā saka bobijs:"es esmu tikai reālists"
kā saka bobijs:"es esmu tikai reālists"
0
bobijs jau arii ir tikai reaalists
0
Folkblack (bobijs) šeit jau kļuvis par leģendu? :D
-1
Armandam lielie prieki :)
0
Protams, es taču bobija menedžeris.
0
IP adresi noteikt nav problēmu. Uz manas gan sēž ~1000 purnu ... Un ir arī dinamiskās ... :D
0
tas ka uzzinās ip jau neko nedos.. tā ip var būt gan no kafejnīcām, gan skolām. šādā veidā to purnu atrast ir neiespējami
0
nu caur IP adresi var noskaidrot kādu provaideri viņš izmanto nu un tad atliek tikai tāds sīkums kā sadzert ar adminiem un lieta darīta.
0
vai arī ej uz policiju, raksti iesniegumu
0
Peec texsta ko vinns tur dzen varsaprast kad maz priduraks, nebriiniitos ja vinns seedeetu maajaas un dirstu visiem pee kaartas. Nu tad kaa var noteikt to IP?
0
metal : da vienkaarshi aizmirsti/ignoree - tipa labaak aizlaid uz pljavu, pacep galju ... tad veel pa kaadam alinjam m/
0
Uz to URLU bedri- paldies tad jau labaak zallumos. Man jau BUUTU PO, bet jau saak apniikt ignor vai nee, suudus taisa taa pat, gribas vienkaarssi atrast
0
Nu jau jau Tev tik ljoti vajag :
- Tipa ip adresi vari "uzvaicaat" draugiem.lv administraacijai, jo vinjiem gan jau ka log'os rakstaas taada infa.
Te nu mees atduramies pret naakamo faktu :
- aizmirsti IP - vinji taapat taadu infu neatklaas.
Sheit nu mees atkal atgriezhamies saakumpunktaa.
Es teiktu taa - labaak dzert alu :)
- Tipa ip adresi vari "uzvaicaat" draugiem.lv administraacijai, jo vinjiem gan jau ka log'os rakstaas taada infa.
Te nu mees atduramies pret naakamo faktu :
- aizmirsti IP - vinji taapat taadu infu neatklaas.
Sheit nu mees atkal atgriezhamies saakumpunktaa.
Es teiktu taa - labaak dzert alu :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!