filmas par metalu blu-ray kval
0
kads iesakat kadu vietni kur varetu vilkt filmas par metalu blue-ray cd kvalitatee.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
tikko kaut kur izlasīji par blue-ray un izdomāji iepostēt?
0
sapņo vien kautkur atraut tādas kvalitātes filmas par metālu, tik dažās vietās esmu DVD manījis...
0
ko bobij wii nopirki un nav ko iekshaa baazt ? :D
0
un vispār tik dažas filmas par metālu ir...
To headbangeru manīju DVD kvalitāte. un jā parastās filmas pat kur katrā vietā nemētajās šai kvalitātē.
To headbangeru manīju DVD kvalitāte. un jā parastās filmas pat kur katrā vietā nemētajās šai kvalitātē.
0
nu headbangers man jau ir dvdrip.
vienk padomaju ka kads metal entuziasts ir uztaisijis.
vienk padomaju ka kads metal entuziasts ir uztaisijis.
0
Ko noziimee filmas Blue-ray kvalitaatee?
Ja man buutu Blue-ray rakstiiklis un diski, tad es vareetu iebaazt tajaa kaudzi ,piemeeram, 640x368 pix formaata xvid moovijus un taas filmas klluutu taadaa gadiijumaa par blue-ray kvalitaates filmaam?
Ka tik bobij3plx tu nerunaa par HD formaata filmaam?
Un kaadaa veidaa tad vareetu shaadu mooviju uztaisiit, no inetaa esoshaa junka n-tas reizes sakompreseetaa un paarkompresetaa, nedomaaju vis, lai paarkodeetu uz HD formaatu vajadziigs filmeetais materiaals vai vismaz taas lentas, ko raada kkiniishos.
Ja man buutu Blue-ray rakstiiklis un diski, tad es vareetu iebaazt tajaa kaudzi ,piemeeram, 640x368 pix formaata xvid moovijus un taas filmas klluutu taadaa gadiijumaa par blue-ray kvalitaates filmaam?
Ka tik bobij3plx tu nerunaa par HD formaata filmaam?
Un kaadaa veidaa tad vareetu shaadu mooviju uztaisiit, no inetaa esoshaa junka n-tas reizes sakompreseetaa un paarkompresetaa, nedomaaju vis, lai paarkodeetu uz HD formaatu vajadziigs filmeetais materiaals vai vismaz taas lentas, ko raada kkiniishos.
0
acīmreidzot viņam ka tik tas lielais formāts, a kvalītāte pajāt...
0
bobij, visi jau nevar būt tik ahūni entuziasti kā tu, samierinies tak :)
0
Protams Bobij, baigi svarigi sakatit 132. piskesi no augsas, 27. rinda, bez ta jau filmai nav jegas!
0
it kā jau torrentos, piem. demonoid.com ir dabonami kā rakstīts HD formāts. cik nu viņš ir īsts nezinu, jo neesmu nevienu reizi vilcis. un arī 8 gb par vienu filmu liekas par daudz. ratio sačakarēts.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!