Madonna - metaļuga
0
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Bļin- nu kāda jēga likt tos klipus- ne atvērt, ne pēc linka atrast.
0
ne ko sev...!
0
o_O
0
heh, nat beed nat beed. :D
0
vajaga kompiiti nokonfigureet atbilstoši...!
0
tad arii video ies...!
0
Interesanti, cik daudz veel buus to lunju, kas te ceps pa vienai teemai dienaa ar juutuuba linku.
0
Es zināju ka madonna ir krutā bāba! :D
0
nu nevaijaga jau uzreiz par luniem saukat, redzi sai foruma klipu ieliksanas iespejas, ir laikam tikai nesen ka paradijusas, nekas driz apniks :)
0
youtube kults te ņem varu :D
a madona nu ir viens kruts bābiets
a madona nu ir viens kruts bābiets
0
Azbesta vecene !
Man tie klipi veras mierīgi. Un linku var atrast tupi uzklikšķinot virsū uz bildītes (bet ne uz play butona)
Man tie klipi veras mierīgi. Un linku var atrast tupi uzklikšķinot virsū uz bildītes (bet ne uz play butona)
0
Nezinu - man veras viss vaļā gan tā, gan šitā - nevienas problēmas te vēl nav bijis.
A runājot par Madonnu - jā, azbesta vecene viņa ir, tas nav tikai vienīgais tāds "atkāpiens" no tēmas.
A runājot par Madonnu - jā, azbesta vecene viņa ir, tas nav tikai vienīgais tāds "atkāpiens" no tēmas.
0
Feiks!
0
es tak jau sen zināju, ka Madonna pwnz.
patiesībā viņai ir arī vismaz viens albums, ko mierīgākām noskaņām var tīri jauki klausīties. tāds mierīgs un sakārtots.
patiesībā viņai ir arī vismaz viens albums, ko mierīgākām noskaņām var tīri jauki klausīties. tāds mierīgs un sakārtots.
0
viņai ir dziesma, kuru es uzskatu par vienu no visulaiku labākajām cilvēka muzikālajām izpausmēm. Mer Girl.
0
Fieks enī vēj
0
Bleh, es neko tur nesapratu...
Bet man nepatika
Fui, biju labaakaas domaas par Madonnu :(
Bet man nepatika
Fui, biju labaakaas domaas par Madonnu :(
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!