pasaku maaja Undiine
0
kaadas cilveekiem atsauksmes par sho vietu? un vai kaadam ar ir doma braukt 7ajaa?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Patiik shii vieta.
0
atbaidosha man sjkjiet kristieshu dieva biezjaa piesaukshana tur.man skjiet,ar laiku tas viss paarveertiisies par teedu religjiozu pasaakuminju jaunieshiem-naaciet jel...
0
Absoluutas mulkiibas, leedija abigeila
0
Esmu tur daudz bijis. Speeleejaam ar veco grupu. Labi ka tur neljauj piipeet un iedzert. Tas man patiik. Galu galaa - ir tik daudz vietu, kur to driikst dariit, ir tachu labi ka ir viena, kur cilveekiem jaamaak arii atbriivoties un priecaaties bez taa visa.
Vinju "filosofija" man bijusi nebijusi, bet patiik pati maaja un taa atmosfeera, un arii cilveeki.
Nezinu kaa ar to kristietiibu vinjiem, vinji driizaak ir visaadi budisti, pagaani un briivdomaataaji.
Vinju "filosofija" man bijusi nebijusi, bet patiik pati maaja un taa atmosfeera, un arii cilveeki.
Nezinu kaa ar to kristietiibu vinjiem, vinji driizaak ir visaadi budisti, pagaani un briivdomaataaji.
0
Jauka, interesanta vieta vaardu sakot.
0
Muahahahā, kāds Undīnei sakars ar kristiešiem?!
0
nu tur taa lieta ka kjip nekaac
0
kad, kad, kad?
0
man ļoti patīk Undīnes atmosfēra. braucu turp relaksēties.
0
mees tur vienreiz bijaam muus izmeta aaraa!!!:D
0
:p
0
laikam nepatika taa kristieshu atmosfeera:D
0
kops kura laika tur kristiesu infestacija? dazreiz gan kads no jaunas paaudzes kaut ko deklame, bet tiri amizanti paklausities.
0
Nu es ar tur biju un man ar ta miiiilji paludza vakties prom jo no sakuma tiesam neticeju ka tur nevar pipet un dzert bet par spiti tam visu cienu-man patika!vismaz kaut kas savadaks...
0
aiziehu... tieshaam nevar ne piipeet ne dzert? ai ai ai. Nevar tipa iziet uzpiipeet un atnaakt atpakalj?;)
0
starpcitu, sho sestien, 4.septembrii, 17:00 notiek pasaakums "Jumis", kur piedalas folkloras kopas un citi maakslinieki. siikaaku info var atrast ieksh: www.undine.lv sadaljaa afisa.
0
Pasākumā "Jumis" dziedātāja Helēna parunāja par savu pieredzi Dieva atklāšanā un tad vēl dažas dziesmiņas bija par Dievu.. >:(
0
Helēnai mēdz uznāk nelabie. Gan jau, kā iepriekš, cerams atjēgsies.
0
Esmu spēlējis šajā Namā. Labs un sirsnīgs koncis sanāca. Šī ir vieta ar īpašu auru, tāda pozitīva.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!